Att lyckas som bloggare

Hej på er! Idag har vi storstädat hela huset. Tråkigt när man väl gör det, men när det är gjort och man har helt rent är det jätteskönt. Så då slipper jag städa sen oxå =) Åå ikväll ska jag träna T-box. Igår hjälpte jag till med maten , och jag valde mat oxå. Då blev det jag minns som jättegod och som jag inte ätit på länge. Stuvade makaroner och köttbullar. Det blev ganska gott förutom att vi hade bara fullkornsmakaroner, blablabla och då vart makkisarna ganska geggiga och mjuka. Haha , men vem bryr sig om mina makaroner?




Läste på aftonbladet hur man skulle lyckas som bloggare.


•Skriv om det du kan

•Nischa dig

•Var personlig

•Lär av andra bloggare

•Länka mycket

•Lägg ned tid

Okej, vad kan jag? Inte speciellt mkt. Jag kan inte ens skriva en intressant blogg. Jag kan inget man kan skriva om på bloggen iaf, som folk vill läsa. Hmm, teckna kanske jag kan, lite grann iaf. Ta foton är kul, men min mobilkamera har bara 2 mp och våran digitalkamera är så stor och klumpig att den tar man inte med sig nånstans. Jag gillar mode, men tyvärr så kan jag inte så mkt om det =/

Nicha mig. Vadå? Bara skriva om en enda sak, hålla mig till ett ämne... ?

Personlig är jag väl. Jag skriver om det som händer mig, inte nån annan. Jag skriver typ bara om det. Men det händer inte så mycket intressant i mitt liv som andra än jag bryr mig om.

Jo, jag kollar in andras bloggar, stora bloggar. Typ
Elin Klings , Kenzas , Stina - Lees och så. Jag gillar deras bloggar, men de skriver ju samtidigt om deras eget liv. Och jag vil dessutom inte kopa. Menmen, övning ger väl färdighet.

Ja jo, jag försöker länka mkt, men finns det inget bra ställe där alla hittar bloggen? På bloggtoppen är det ju inte så många som hittar min blogg, för den är ju typ på plats 7000 nånting.

Lägg ner tid. Det är det som är problemet. Jag har inte så ofta tid att sitta vid datorn, men när jag väl har tid sitter jag jättelänge. Så därför skriver jag tex idag det som hände igår. Det passar inte så bra. Ska se till att sitta oftare men inte så länge.


Jag skriver ju för att det är kul, men jag vill ju samtidigt nå ut till många och att många ska läsa den. Hmm.. Men jag får se vart de går, hur allt blir. Och lämna gärna en kommentar för jag vil veta vad ni tkr om det jag skriver =)
Jag kanske är lite för ytlig..?


Slappdag + Rihanna

Hej!
Vaknade typ alldeles nyss, av oljudet från mamma och brorsan. Jag tror jag bara ska slappa och ta det lugnt idag fram tills dansen. Men det får inte bli för slappigt, då blir jag bara är tröttare. Och då blir det ännu en dag framför tvn i pyjamas. Och det vill jag inte. Det har blivit alldeles för många såna dagar nu. Så jag ska försöka hålla igång lite så att jag inte vlir för trött, men ändå slappa. Blir lite svårt, men jag får väl försöka. Om ingen vill hitta på nått så, så är jag bara hemma,



Tre Rihannor , tre ( nja 2 ) klänningar. Vilken är snyggast?
Jag tycker den längst till höger, uringat bak är skitsnyggt :)


SAIK seger!

Nu sitter jag framför tvn och kollar just nu på Sing-a-long me mamma osv. 
Jag var och såg Skellefteå AIKs hemmamatch idag mot Södertälje idag :)  Första gången för mej åå titta där. Det var kul. Fast de var svårt att hänga med, jag skulle ju koncentrera mej på 4 saker samtidigt. Spelet, spelarna, pucken och publiken haha, det väl inte så lätt, jag är ju blondin ;) Haha dumförklara mej inte tack (A) Men vi vann ju med 3-1 =D

,


Höst,



Tihi snygging, <3

Frikväll

Hej på er. Jag är skittrött nu. Jag vaknade halv 9 imorse om det var ungefär 12 timmar sen från nu jag la mej. Trött. Så jag har bara legat och slötittat på tv hela morgonen, orkade inte göra nånting annat.
Jo, jag och Natalie var ju på stan igår. Frikväll. Vi gick först till mammas jobb på Balans och var där ett tag, sen gick vi in på Ck, provade en mysmyskofta på Cubus, gick in på Make Up Store och jag bättrade på sminket litte, för man får ba ta där :P , sen gick vi ut på gågatan, det var några som dansade afrikansk dans, de var rätt bra. Och på samma ställe var de modevisning från Capri. De var några tanter som poserade i underkläder, haha och vi stod alldeles för nära, det var nästan underifrån....
Sen gick vi tbx till mammas jobb, förövrigt fick man gratis fotmassage och vanlig massage :) Och vi åt upp typ alla "salta pinnar" lr vare nu heter.
Just ja, glömde en sak. Vi gick in på Pinax, där målade vi på fönstrena och vart fotograferade av fotograf mariann, och det ska bli en utställning av de korten till veckan, så jag ska dit åå kika =P heheh flumm....

Lite bilder från igår:

jag bloggar

glass

Hej jag älskar glass med kolasås

mums




sunny   fönstret
Konstverk :D


:P


Syns det att jag har tuggummi ?


hihih :)

Fredagen den tjugisjätte

Hej! Jag kom hem från skolan för nåra timmar sen. Vi slutade ju som sagt efter lunch. Känns bra :) Fast vi har hemuppgifter i so. Natta är här nu, vi försökte göra lite läxa, men det gick inte så bra haha.
Ikväll ska vi på Frikväll på stan. Komdit. Ååå ring mej tack =) <3 Nu ska vi typ fika och sen ska jag sminka mej, för jag är helt osminkad idag förutom foundation ! Ovanligt...haha det händer typ inte. Inte på skolan iaf. Men om jag inte kollar mig i spegeln på hela dagen så vet jag inte hur jag ser ut så.. :P Men folk kollade påme (A)
 
Om någon vill veta , Natalie får hicka när hon skrattar ! :D (A)
Okej, lägger in nån bild sen om jag pallar, nu ska jag göra annat.

Och snacka inte skit om mej utan säg det direkt till mej isf och låt mej inte veta det från andra,

Duvet.


Sopran :P

Hej! Kom jsut hem från kören, fick reda på att jag är sopran =) Nu är jag trött och ska gå och lägga mig.
Passa på att skicka en kommentar! =D



Beautiful,

Dagens outfit och litte annat

Imorse tänkte jag att det här skulle bli en jättetråkig dag. Vi har verkligen ingenting roligt i skolan idag.
Eget arbete, spanska, svenska, so, engelska och fysik. Alltså, inget ämne att precis längta till, och inte dag att längta till heller. Hur tråkigt som helst. Men om jag går in med den inställningen då blir det ju tråkigt. Bättre att istället tänka Jag gör nått av dagen. Även fast det är svårt. Det handlar om inställningen.   Fast dagen blev rätt så seg iaf, det gjorde det ju inte bättre att vi slutade tio över tre heller. Senaste dagen. Men alla andra dagar har vi ett roligt ämne. Måndag- bild, tisdag-slöjd, onsdag-musik och fredag-hk. Alla dom där ämnena kanske inte är jippie men det är bra mkt bättre än alla dom andra :P Imorrn slutar vi efter lunch btw :D , för att vi har ingen hk (kompledigt) och då får vi hemuppgifter i so istället.




Hahahah duktig man är som blundar ! haha herregud...

Linne från HM
Vitt linne från Vero Moda
Jeans från HM ( killavd. (A) )

lite smink

Kör på en ganska naturell sminkning idag.

rönnträd

Jag gillar inte hösten, och inte våren heller för den delen. De årstiderna är bara väntetid på sommar och vinter. På sommaren ska det vara varmt, inge mesväder. Och på vintern ska de vara kallt och snö , inge slask eller bara nå mellanting, det ska vara ordentligt när det väl är.
Men jag måste iaf erkänna att hösten är den vackraste årstiden,

Nae, nu måste jag verkligen gå och duscha, har hur smutsigt hår som helst... Och jag ska hinna det innan middagen oxå. Sen ska jag sälja lite jultidningar så att jag får en stereo att ha hos mamma (A) Och ikväll ska jag på kor, U-nited. Blir kul.

Hade bäst ! Puss <3


Såhär ser jag ut idag

Tjao. Sitter nu ute på balkongen i solen ( gäller att njuta, och bli brun (A) medans de går ) med den bärbara och försöker skriva samtidigt som jag fixar med bilder och " gör läxan ". Haha, alltså läxan går inte så vidare bra... Lyssnar på lite techno jag hittade på nätet , newgrounds.com. Finns massors me bra låtar där =)



Det här är några veckor sen jag tog , men ajg har i princip samma kläder påmej idag som då. Förutom att jag har sart linne  under ist. Men jag fick ingen bra helkroppsbild på mej idag. Så de här får duga.

Röd kofta - Only
Leggings - Gina Tricot

klack

Hade även dessa skor idag, som förövrigt är snodda från mamma =)


oyeee


moi

jag

Jag idag ! :)


Let me entertain you !

Hejsan. Nu ligger jag i sängen med den bärbara datorn. Har just läst Stina-Lees blogg ( http://stinalee.se) i kategorin " Läsvärda inlägg" och dom är vekligen läsvärda tkr jag. Fast det känns konstigt att kommentera, de inläggen är ju nästan ett år gamla... Men hon skriver saker som är värda att tänka på.

De är skitmörkt ute nu, ser nästan inte tangentbordet ( eller  njaa det kan ju bero på att jag inte har någon lampa tänd härinne oxåå. (A)  Får  ont i axlarna av att ligga såhär, men jag får väl tigga till mig lite massage av mamma när jag kommit hem från träningen. Jag far om en halvtimma , om någon är intresserad.. ? ;P

Haha harregod, jag vet inte hur man gör ett inlägg intressant. Ni tkr nog bara att de är tjoller, men jag kan inte komma på någe vettigt som jag kan skriva en massa rader om. Det går inte =)
Haha fast jag kan väl börja me att vi hade origentering ( hur stavas det ? )  på idrotten idag. Jag var me Natalie ( www.lillnattta.blogg.se ). Vi var uppe i sjungandeskogen, åsså skulle vi hitta ETTAN nånstans. Då hade vi sprungit förbi den , den satt på andra sidan trädet , och vi gick några hundra meter för långt innan vi hittade den. Men vi hann ändå med att hitta två stämplar till och dessutom komma i tid ner tbx till skolan, haha :)
Och som vi är var vi ju bara tvungna att leka lite oxå (A)


Jag på väg upp till skogen.


Natalie. Det spårar !

spårar
Jag. Det spårar!

träd

OMG vilken vacker bild!
Fotograf: Natalie

höhhöh (A)




Hahah , mamma gjorde ansiktsmask på mej igår.... Och jag gjorde gröna naglar ;)




HAha så gåre när man bakar kladdkaka och vispar lite för hårt... (A)

TjugoandraSeptember

Hejsan. Just nu sitter jag i köket och mamma förhör mig på engelskaläxan samtidigt som hon diskar. Jag önskar verkligen att vi hade diskmaskin här, då slipper jag hjälpa till med disken =) Ska även skriva en deckare på svenskan tills på fredag och det tror jag inte jag kommer  hinna så de blir väl åå slava hemma med det oxåå =/
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, typ måla naglarna, be mamma göra ansiktet påme, och se Outsiders. Varför går det inte att he hörlurar till tven så man slipper allt gnäll...? 
Ajjj, jaa har så himla ont i ryggen, får väl ta en alvedon... :/
Vad ska ni göra ikväll ? =)


 
Har någon nått bra tips på en film  ? :)


Godishjärta

Tjatja, kom hem från skolan för ett tag sen, vi slutade en halvtimma tidigare eftersom vi inte hade nån lärare. Så det blev ingen matte idag =) Nu ska jag ta memej pengar, sen kommer pappa och hämtar mej åsså far vi ner på stan och äter osv.  Hade bäst !




JagHjärtaGodis  :]

<3




                                              Ett ljus är tänt för dig


                                                           (L)

Chinatown

När vi var påväg tbx till Skell körde vi förbi ett ganska underligt ställe. Husen var kinesiska, och allting var byggt kinesiskt. Det var en restaurang därinne också, och det var bara kineser där med. Det kändes inte som om vi var i Sverige längre =P Lite bilder därifrån kommer här.
Chinaaa!







Sittplatserna på restaurangen







Haha jag känner mig verkligen som en turist som tar kort på allt.... (A)

Resan söderut

Här kommer lite bilder, för jag har hittat sladden nu :}

Goofy
I bilen. Och ja, vi såg kalle anka för fjärrkontrollen funkade inte så det fick bli svenska eller lättförstådda filmer, så att brorsan skulle fatta :P


Mums
En välförtjänt (?) glass på Ikea i Sundsvall.


Big Big
Dalahästen i Dalarna och "Svampen" i Örebro


So what

Sådär, nu är jag hemma igen. Skönt efter att ha suttit i bilen i minst 230 mil... Nu sitter jag och lyssnar på Pink med So What på högsta volym, en låt värd att lyssnas på =D


Bilen

Nu bloggar jag från mobilen. Har sett nån film på den bärbara dvdn men den laggar.. :\ Nu är vi inte så långt från härnösand och vi ska stanna i sundsvall och äta lunch. Jag är hungrig :) - Haha förlåt om jag tog kort på din mosters bil, men jag tyckte det var så rolig text (A) ;) Hör av dej, jag har tråkigt ! Pussar

Packa...=/

Jag hatar att packa !! Det är jobbigt, man ska tänka så mkt och ändå när man kommit fram har man glömt nått. Måste packa nu, och sen lägga mig tidigt för imorrn 06.30 far vi med bilen till småland. Drygt....
Smsa eller ring mej så att jag inte behöver ha tråkigt hela 110 mil dit? =) <3 

Kyssar,

haha, jag har inget liiiiiv... ! (A)

Allmänt

Fullständigt namn:  Emma Viktoria Nyström
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nej
Längd: ca 1.70
Skostorlek: 39
Hårfärg: Blont
Är du kär i någon: Kanske det....
Önskar du att du bodde nångon annanstans:  Ja, nånstans däre jämt är sommar
Tänker du på självmord:  Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Haha, jag hoppas väl att nån tkr de iaf ;)
Vilket schampoo använder du: Volyyyym
Vilken parfym använder du:  Olika
Vad är du rädd för:  Vetej
Gillar du berg-och-dalbana: Jaa

Senaste


Film du hyrde:  1408
Film du köpte:  Vetej
Låten du lyssnade på:  Stand by me
Låten du hade på hjärnan:  Pilupp  ( stand by me )
Låten du laddade ner:  Vetej
Personen du ringde:  Mamma
Personen du tänkte på: En kille.. =]
Tvprogram du tittade på:  Humm, idol ?
Bok du läste: Sprängaren av Liza Marklund
Personen du fick mail av:  Minns inte
Personen du fick brev av:  vetej
Personen du fick sms av:   Johanna Höök ! :D
Gången hela din familj åt middag tillsammans:  I söndags


Favorit

Mat:  Tacos bl.a...
Låt:   Vetej, äre dunka so whatever (A)
Sak att göra:  Sola åå mysaa.. :]
Sport:  Taekwondo    snacka om energikick (A)
Dryck:  Mjölk :]
Kläder:  myspys
Film:  hmm de flesta är bra
Bil:  limo, vad annars ? (A)

Antal

Gånger du har varit kär:  Mångaaaa
Gånger ditt hjärta brustit:  2-3 kanske
Hjärtan brustit pga dig:  Nåra ggr kanske
Gånger ditt namn har varit med i tidningen:  Typ en =)
Ärr du har på kroppen:  Mer än ett  ( vattkoppor förra sommarn så ärr av de :S )
 

Övrigt

Vad har du gjort idag:   
Skola och Natta
Var det kul:  Skola nej, natta ja :)
Hur tidigt stiger du upp:  Idag 6.40
Gillar du att slåss:  Haha beror på...
Vad ska du göra ikväll:  Packa
Är du seriös:   Ehhh, not ! (A)
Vad är du allergisk mot:  Pälsdjur :(
Var har du ont:   Ryggen, vill nån massera ? (A)
Använder du hårspray:  jajjemen
Kan du stå på händer:  ibland
Favoritserie:  Zits.... =)
Salt eller socker:  Socker !
Gillar du ketchup: Njae, inte för mkt
Är du glad nu:  Nae  ba lite :)
Var du glad igår:  typ
Känner du någon som jobbar på sjukhus: har gjort
Vad dansar du till:  Dunkadunka (A)
Stockholm är:  BRA
Göteborg är:  Obesökt =/
Kan du sjunga:  Kanske deee...
Ett land jag helst vill besöka:   Spanien, lr grekland
Ska bli skoj:   Julafton
Ska inte bli skoj:  Begravning
Sparar till:  Inget spec, men det är alltid bra att ha pengar
Väntar på: Mamma ska komma hem och göra maaat
Pålägg som gäller:  Ost
Dagens dryck:    Smält glass.. ? <3



Jag har inget liv, jag vet (A)

Haha, förövrigt är listan snodd från MatildaC :] (A)   www.matildac.blogg.se

The Perfect Match

Han ska vara intelligent - och ha en snygg kropp.
Med massor av muskler, så att du känner hur vältrimmad han är när du för handen över hans mage.
Lång, slank hals, inbjudande mun och en fast bakdel som tål att bli klappad.
Han är typen som talar om när han tänder på dej och som lyder varje ord du säger till honom.
Och när du kryper tätt intill honom, spinner han belåtet och viskar sina innersta hemligheter till dej.
Tempot i förhållandet bestämmer du - för honom kvittar det om det går långsamt eller snabbt.
Och även om ni inte träffas varje dag, så skulle han aldrig drömma om att vara otrogen.
Men framför allt ska han bara kunna hålla ut... Länge.



Vem har sagt att en dammsugare inte kan vara tilldragande ?  

Plojjjj

myspys

Myspyskofta från Joy och en risig Viktoria efter en hel dag på skolan...



Gjorde lite mat på HKn, det var ganska gott faktiskt :)




Haha utvikbar tröja på Carlings och en Natalie bakom <3





HAHAHAH xP :D



Drar till kuss nu , tjingtjing !! <3

R.I.P <3

Sitter just nu hos mamma, ska till kusinerna snart för att låna en dvd man kan ha i bilen och se på film för i övermorgon bär det av 110 mil med bil till begravning... =/    R.I.P (L)
Snälla, ring mej eller smsa åtminstone ? =] :D

Haha nu måste jag sticka åå diska, mamma skriker på mej ;) brb, åå lägger in lite foton.

Paaaaaan

Sitter nu hos farmor och farfar, har ätit både middag och lunch här. Hade tänkt gå på bio med pappa och brorsan idag, men de enda platserna som fanns kvar var längst fram på kanten.....  =/

Var på pandisco igår med N , de var skitkul ! Fanns en massa snyggingar där, haha ;D
Jag kommer nog inte att blogga lika mkt nu eftersom skolan, alla träningar och sånt har dragit igång, och vi har en massa läxor. Men jag ska försöka skriva så ofta så möjligt. Bara jag hittar sladden så ska jag lägga in lite bilder oxå...

Hade bra, och glöm mej inte ;) pussss


Girls just want to have fun !

Hejsan ! Tänkte lägga in lite bilder idag från mobilen, men självklart så hittar jag inte sladden. Skit. Jag lägger in bilderna när jag hittat den =)

Var med Stina ( http://stinasl.blogg.se ) idag. Vi cyklade hem till mej och fikade mackor och glass ! Sen såg vi film, fast vi hann bara se halva för jag skulle äta. Naturligtvis så orkade jag nästan inget, jag blev ju mätt på glassen :)
Vi såg Girls just want to have fun. Man vill bara dansa när man ser den =)

Dancedance 

Senare ikväll ska jag nog vara med S, vi ska se Outsiders på femman. Men just nu ska jag försöka mej på att göra en header. Blir svårt att få till en tror jag. Kom åå hjälp... ? :]

RSS 2.0