Inga neggkommentarer

Anonym : "" jag är fjortis tkr jag är stor" hej hej hej jag är bara 14 år, heter victoria och jag är jätte jätte stoooor"
Johan: "Jävla pluggis, skaffa dig ett liv"
Johan: "Haha careface?....."


Jag orkar inte med att folk skriver en massa dumma kommentarer. Och anonymt dessutom, vågar ni inte stå för era åsikter? Svagt. Ska ni skriva nått så får det fan vara nått positivt, annars kan ni hålla käften och ha det för er själva! För jag orkar inte. Blir ju inte så jäkla pepp på åå skriva då om jag vet att det finns idioter som ska påpeka det man skriver hela tiden. Fast visstvisst, så äre väl när man bloggar. Och jag har sagt det själv tidigare. Att det är bättre att man syns och att folk har dåliga och bra åsikter om en, än att man är helt osynlig och att folk inte har nån åsikt alls. Och jag klarar det. Men detklart, det är inte kul. Och jag tror inte att jag är så 'stooooor'. Näe, jag är mig själv. Och står för det. Det får ni fan acceptera. Och känner ni mej inte heller så vet ni inte, åå känner ni mej, om du verkligen måste säga nått sånt, säg det till mej då och stå för din åsikt. Men allra bäst är ju om ni tänker säga nått dumt, så håll käften, för jag vill inte veta. I alla fall inte genom blogg. Så fegt.
Gillar ni mej inte, så vafan läser ni min blogg för då?!

Och jag vet att jag egentligen inte borde skriva ett helt inlägg om vad folk skrivit till mej. Jag vet att nu får dom bara uppmärksamhet. Men jag bryr mej inte. Och jag vill inte ha medlidande nu. Jag vill bara skriva av mej. Och skriva vad jag känner.

- Skriv ingenting om det är någe dumt eller så, för då vill jag helst inte veta. Och inte anonymt dessutom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0