20 oktober

Hooj snyggingar!

Nu sitter jag hos farmor och farfar och kollar en massa bloggar som jag har gått miste om medans jag inte haft dator. Vilket jag inte har nu heller.... Det blir att samsas hela familjen på en, och det kan bli lite problem ;)

Ska nog önska mig en dator i julklapp, så att jag kan lyssna på Spotify högsta volymen i mitt rum, lägga in alla tusentals bilder jag tar, och blogga. Det känns tomt nu, jag vill ju kunna gå tillbaka i bloggen och kolla vad jag gjprt tidigare.
Men konstig nog har jag slutat se på tv också. Ser nästan aldrig, inget program är speciellt viktigt. Inte ens Idol är bra, jag tycker faktiskt inte att nån av det jag har sett är så bra. Alla sjunger ju lite falskt i varje framträdande. Ingen superstjärna för mig där inte.


Idag har jag praoat på lassa! Riktigt kul, ville inte gå hem :P Kanske ett framtida yrke, vem vet. Jag vill då jobba med människor, har du tips på nått bra/roligt/välbetalt yrke? Kanske lite höga krav men ;) Det är kul att hjälpa folk, och känna att man gör nytta.

Ikväll ska jag då bara ta det lugnt och imorrn kanske det blir (efter en rolig och utmattande dag på lassa) att träffa älsklingen! Det hoppas jag, jag håller på att längta ihjäl mig <3

Klockan är just nu 15:31

Hemma igen. Är sjukt trött, kan knappt hålla uppe ögonlocken, men ändå städar jag mitt rum, bäddar rent, gör just nu kemiläxa och sen ska jag göra fysiken. På hkn håller vi på med att göra lägenheter, inreda dem och så. Det har jag tagit hem, så det ska jag också göra sen. Och spara tills jag flyttar hemifrån :] Haha vi kommer inte ha råd med allt! Det är dyra saker, för jag gick på utseendet på möblerna, hoppas jag blir rik i framtiden :}

Sen ikväll blir det träning, trots att jag har ont i foten och en lårkaka i benet (i låret den här gången, brukar annars bara ha i armen :P ), men tränaren tyckte vi skulle komma även fast vi hade skador, så..
Jag är inte ensam med att ha skador kan jag då säga. Jag har alltid det efter varje tävling, och jag vet nog ingen som inte ens har ett litet blåmärke, det är minimum liksom ;)



5 oktober

Hejhej, är hemma nu, har hål till kl 1. Så jag tyckte det bara var drygt att stanna på skolan i lite mer än en timma, själv, utan att göra nått. Så nu har jag suttit vid datorn och pratat lite med älsklingen. Tack, jag älskar dig med! <3

Sen har vi bara matte och efter det slutar vi, eftersom vi inte har nån vikarie till idrotten. Det vore ju bättre om de hade flyttat fram matten till direkt efter lunch då egentligen. Men snart ska jag iallafall fara tillbaka. =)

Min dator är fortfarande trasig så det är därför jag bloggar så lite, och att när jag bloggar så har jag inga bilder. Men så fort datorn funkar så.

Förresten tog silver igår på tävlingen !! :D
Förlorade första me 1-0, jag kuuunde ha vunnit!
Sen vann jag andra med 3-0.
Bra kämpat alla Soo Shimare!


Dock ingen jag vet vem det är ;)



Lyssna på hennes röst!! Helt otrolig!


PARAMORE-IGNORANCE (acoustic version)



bara så du vet!


 
jag älskar dig viktoria :]<3
mer behöver jag inte säga :]:*

RSS 2.0