söndaaaaa

Halvligger i soffan,
framför tvn,
trött,
osminkad,
skitigt hår,
pyjamas fortf,
måste packa,
dansuppvisning sen,
skola imorrn,


Jag hatar söndagar  :]

29/11

Hej =) Är i Piteå nu hos mormor och morfar. Sitter och myser i mormors stora kofta. Vi kom hit för åå ha "lilla julafton". Fick en skiva, en mysmyströja och en prydnad av nå :) 

Sovde över hos Lovisa S igår, det var jättekul :D Vi såg på filmer, Sex and the city och She's the man. Och åt en massa godsaker :)

Jag har ingen lust åå blogga nu egentligen, har inget åå skriva åå inga roliga bilder att lägga in. Så det blir ett tråkigt inlägg.



Mums


Helgen

Hellooow. Har inte uppdaterat bloggen på ett tag, senast var en vecka sen tror jag.. Så ska göra de nu :)


Torsdag:
 Packade inför körturnén. Sedan körövning kl 18.30. Åå sen hem igen för åå göra läxor och packa de sista.


Fredag:
Skola, sen cyklade jag lååångsamt till stan =)
Vi slutade kl 15.00 och vi skulle samlas utanför EFS 15.45, så jag hade ganska mkt tid påmej. När jag kom till stan gick jag förbi mammas jobb och hämtade alla väskor åå for sen till EFS. Vi skulle ju bara till Ume på fredagen så det gick ganska snabbt.
Men jag var trött.
Och jag satt bredivd Stina.
Trött och Stina går liksom inte ihop ;),

så hon dissade mej ett tag for att hon tyckte jag var osocial :P Men jag halvsov typ en stund me musik i örona, och hipsvips så var vi framme! ;D  =P Sen vare spelning då i Vasakyrkan. Och vi sov där oxå. Sov med ( de där lät inte bra... (A) )  Men jag sov i samma rum som Tove, Elin, Anna och Stinaaaa :D <3
Vi var vakna typ till halv ett eller nått, och vi skulle bli väckta av Gustav (körledarn) kl 8 nästa morron. Men han kom aldrig och väckte oss. Så det var tur att Tove vaknade 10 över 8, och väckte oss andra. Gustav glömde oss =]

Lördag: Somsagt, när vi vaknade gjorde vi oss klara och bussen till Sundsvall gick typ halv 10 eller nå sånt. Det var kuuuul i bussen, satt och lyssande på litte skojjsiga personer. När vi kom fram till Sundiiisvalliii gick vi på stan. Vi skulle gå på stan och äta varförsig, vartmanville. Så jag och Tove, Anna, Elina och Stina gick tsm. Vi gick Subway, jag gick dit motvilligt. Menmen, det var gott iaf =)
Vi hade jättekul på stan, vi skämde ut oss. Vi gick omkring och sjöng(halvskrek), åsså sjöng vi AIK Skellefte AIK blabla osv. Undrar vad Sundsvallningarna tyckte om det ;) Tur att vi inte kände nån där, då vore de ganska pinsamt :]
Den gudtjänsten var magisk på nå sätt. Jag vet inte, det kändes som stort på nå sätt. Och kyrkan var verkligen jättefin.
Gustav berättade att i de kyrkan vi sov i ( samma kyrka som gudstjänsten på söndagen ) fanns det ett orört flickrum uppe på vinden från 50talet tror jag det var. Jag ville gå upp och titta, men det fick jag inte...
Senare på kvällen hade vi kramring, det var myyysigt, you know why.. (A)

Söndag: Hade spelning/gudstjänst kl 11 på morgonen. Det var väl inte sådär jättespeciellt, inte som den på lördagen. Var som en vanlig gudstjänst, skillnaden var väl bara att vi sjöng där, är kanske inte så vanligt med gospel/ r&b på en gudstjänst =)
Prästen predikade jättelänge om "hur man ska be". Vart lite långtråkigt bara, för han upprepade typ samma sak om och om igen ;) Kl. 1 åt vi, och kl 2 gick bussen från Sundsvall rakt till Skell.
Tog väl typ 6 timmar (brukar det inte ta typ 4 timmar? Men iaf, vi åkte kl 2 och kom hem kl 8. + ett 20min stopp i Övik.)

Jag önskade att bussresan aldrig tog slut. Det var jättekul, hela gänget om man säger så. Jag tror vi var ca 49 st personer i kören som var med. Och hela bussresan hem satt jag längst fram och snackade (nja mest lyssnade, men sa faktisk litte grann ändå =) ) med Adam och Nallen. SKiiiiitkul :D<3
Men tyvärr kom vi ju hem tillslut... Sry mamma och pappa :P

Måndag: Duschade länge på morgonen. Mitt hår var jättesmutsigt eftersom vi inte hade haft tillgång till dusch på hela helgen. Ganska äckligt. Ååå sen minns jag inge mera än att jag var me Natta efter skolan, glömde min skåpnyckel där, så det vart litte problems på morgonen dagen efter..  :P

Tisdagen är inte värd fet stil, för då hände det ingenting. Förutom att jag tränade som vanligt, och Lollo G, följde mej.

Och nu efter skolan var jag me Natta. Vi satt vid datorn. Och hade kul :)



Snygga skoooor!


  Elin                                       Tove                     Stina                                 Anna

Så söta! Kan ju säga att man var lite trött på lördagkvällen... =]









En sån där "dop-pool" i kyrkan på lördagen =)


 =D


Åsså litte glass idag me natalie. Observera att båda inte är mina ;) :D


Pusspåer<3


100 inlägg

Mitt 100 inlägg!!! Har haft min blogg sen 17 Juli så ungefär 4 månader :D :D

Engelskaprovet

Glömde säga att jag fick tillbaka engelskaprovet igår, jag är jättenöjd. Fick 72/80 .

G: 40
VG:60
MVG: 72


Så samma poäng som Mvg. Haha jag fattar inte hur det kunde gå så. Trodde jag max skulle få någe poäng över Vg. Men jaja, =)

Musik, onsdag =)

Tjo ! =) Sitter på skolan nu, har musik. Eller jag sitter i biblioteket. Igår jobbade jag ju skitmkt på musikuppsatsen för jag trodde den skulle vara klar idag. Men nej, tydligen inte, den var till nästa gång. Och jag var klar. Så nu gör jag roliga saker på datorn istället =) Och nu slipper jag ju göra det hemma sen oxå :)

Haha jag förstår inte vad  "Johan" menar med sin kommenatar, vadå  " jag trodde inte du var sån ". Trodde du inte att jag oxå kunde ha känslor ? ;) Haha men det är nog bara en som förstår vad jag egentligen menar med det där inlägget....


...

Jag förstår om det känns jättekonstigt för dej, och att du inte vill träffa mig.
Men snälla, du kan väl ändå försöka.
Du fattar inte vad det skulle betyda för mej.
Jag kan inte vara utan dej, du betyder alldeles för mkt för mej.
Du kan ju försöka vänja den, bara prova.
För skulle du dissa mej helt, ja då vore jag inte så glad kan jag ju säga.
Jag vet att du kanske läser det här, och du vet att det är dej jag menar.
Jag vill inte pressa dej till nånting, tänk igenom först.
Men du vet i alla fall vad jag vill.
Tänk på mej oxå äru snäll :)
Du kan inte veta hur nånting är innan du har provat.
Försök.
Snälla...?

Kommentar tack ? =)

Kan ni inte skriva en kommentar när ni kollat bloggen, bara ett hej eller nått, vore kul åå veta vem som läser ? =D

The musicuppsaaaats ;D

Har nu suttit och skrivit musikuppsatsen nästan hela dagen sedan jag kom hem. Men inte mycket har det blivit skrivet i alla fall. Måste fortsätta imorrn efter skolan tror jag.

Vi har ju oxå läxa i åå tvätta, så jag gick ner helt själv i den gemensamma tvättstugan här, och jag lyckades både stoppa in tvätten, slå igång den och slå igång torktumlaren. Fast jag ringde mama 2 ggr, men det behöver inte räknas =]

Nu ska jag skriva några rader till på musiktjollret och sen ska jag sova. Så att jag inte är lika trött som jag var idag. =)

Hoppas det finns nån därute som har kul ikväll... ? puss <3

:D

Kom just hem och sitter och fikar Rice Krispies :] och mjölk. Det är gott, och jag är hungrig. Fast tyvärr så är de inte så mättande, så jag måste ta massor (A) Idag kom en kille från räddningstjänsten och snackade om eld och brand och så i ca 45 minuter. Det var ganska intressant ändåå :)

Nu ska jag skriva min musikuppsats, pusshej =)


 typ nå sånt (A)


Hål i väggen

Sitter på golvet nedanför soffan och ser på Hål i väggen just nu :) Fast det är inge kul när man itne vet vem nån är. Nyss vare reklam och jag såg Erik och Mackan på reklamen och sa att det där ska jag se. Då sa mamma att det var dom som var med på hål i väggen nu ikväll. Så okejdå, jag visst nog vilka nån på Hål i väggen var ;D Ni vet Erik och mackan-snygg och smärta som går ikv på sexan 20.30..... ;D

Jag borde egentligen se på tv och blogga och sånt ikväll. Musikuppsatsen ska vara klar på onsdag tror jag. Men det får jag göra imorrn. När jag kommer hem från skolan. Hrmm lycka till....

Alice Svensson + Johan Palm



Alice


Denna låten har blivit upplagd på Kiss hemsida. De måste vara väldigt stort för henne , ett plus i artistkarriären =)




Johan Palm !<3

Han är bäääst, + att han är så snygg oxå :]

 

16/11


Eftersom jag inte har nånting att skriva just nu lägger jag in en bild istället. =)


=)


Trasiga jeans... ;)  igår <



Ni som såg Idol, JOHAN PALM HAR LIKADAN TRÖJA SOM JAG ! =D



Precis nu.

Skellefteå AIK - Djurgården 2-2

Det blev oavgjort.


Såg matchen på tvn samtidigt som jag sitter vid datorn, inte så lätt, hörde/såg max hälften. :P

Pappa och brorsan har ju varit på matchen, snart kommer dom och hämtar mej och sen tror jag det blir dallas =) , jag är jättehungrig.... Bara ätit oboy till frukost och en korv till lunch. Ikväll ska jag nog bara chilla om ingen kommer och är socci me mej , <3


Gottgott

                                                 


Åhgud, nu blev jag bara ännu hungrigare....!  (A)

Konfa idag

Har varit på konfasaken nu. Vi fick först se en teater på EFSkyrkan. Den var ganska konstig. Fast ändå bra.
Sen fick vi äta korv me bröö =) ,
åå sen delades vi upp i olika grupper. Våran grupp skulle först vara med på "rättvisemärkt". Vi fick sitta i typ en timma och lyssna på 3 killar som pratade om rättvisemärkt, vfr det är bra och vad det egentligen är och så.

Sen skulle vi dansa salsa :] Jag och Johanna hade ingen aning om när det började så när vi kom dit vi skulle vara så hade de andra redan börjat lite grann. Och då tittade alla på oss, och applåderade för att vi kom. Sen gick vi igenom hur man skulle gå, en gång till. Då tittade ledarn på oss efter och sa : " Kolla vad bra dom var, ge dom en applåd! "
De var pinsamt :] Och sen dansade vi. Först var vi i två grupper och gjorde en massa fjantiga rörelser, det kändes konstigt ;) Efter fick jag först dansa med en tjej som jag inte vet vem de var, och sen fick jag dansa med ledarn. Även fast det kändes konstigt vare ändå kul =)

Efter de vare en gudstjänst. Har varit på 3 av 10 nu. Som jag ska vara på innan sommaren.
Johanna följde mej hem sen, det är skitkallt ute! Känns det som iaf. Fast egentligen äre ba typ -4 grader. Men det kändes jättekallt, mina käkar frös fn fast. Johanna for just, och A kunde inte va memej ikv, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill ju vara med nån. Fast först måste jag äta. Pappa och brorsan är ju på hockey, så jag får fixa mig nånting själv, hur nu de ska gå....





Snö...


Skell AIK

Jag är avundsjuk. Min lillebrorsa som är åtta ska få fara på "kidslunch" med Skellefteå AIK. Och sedan gratis sittplatser på matchen. Jag vill oxåååå... Men de var bara max 12 år som fick fara påre. Han vann de på pappas jobb. =( Och nu ska jag fara på nå Konfasak i den stora kyrkan i stan. Och den slutar fyra, samtidigt som matchen börjar, så jag hinner inte fara på den betalande heller. =( Liiiiiiiid memejjj :P


Today

Tjooo, sitter nu och bloggar samtidigt som jag lägger in bilder och musik på datorn, smsar, gör matteläxan och lyssnar på musik. Det går inte så bra. Är skittrött. Men vill ändå hitta på någe ikv. Jag sitter helst inte hemma en fredagkväll..  Fast jag tror inte det blir pan. Ganska dyrt, 50 :- om man inte har medlemskort, och det har jaa inte. Åå finns typ inget åå göra där, om det inte är nån speciell som ska dit, å de äre inte nu, vad jag vet =) Ska kolla snart om någon vill va memehj ikv. =D

Har kollat nu, men det verkar inte finnas nån. Ni kan ju höra av er om ni vill va memej :)


Bloggdesign

Halvligger just nu i soffan och försöker fixa designen på bloggen. Det går inte så jättebra. Bakgrunden har jag ju fått till som ni ser. Fast jag ska nog byta själva bilden, jag skulle bara prova =) Men nu är problemet en egen header. Jag har kollat på Designa din blogg och följt beskrivningarna, men det går ändå inte. Får nog fixa det sen.
Nån som kan komma med nått tips? :)


Miss it...

7/11

Kom nyss hem från skolan, hade ju somsagt prov sista lektionen. Det gick väl okej, men jag var sist kvar som vanligt. Ikväll ska jag till Byske och sjunga me kören, bussen går 17 och vi ska vara hemma 23. Och jag är redan trött. Hur ska det gå... Och ingen är hemma nu, så det betyder att jag måste laga mat själv, vilket inte händer så ofta.

Och kalla mig inte fjortis när du aldrig träffat mej, det går inte att bedöma om man inte träffat personen. Dessutom är det bättre att folk har nån åsikt, bra eller dålig, om mej, än att inte ha någon åsikt alls.
Jag vill inte vara som alla andra.



Sommmmmar <3

Lätt att somna ifrån....

Hej :)  Tänkte lägga in lite bilder nu, men jag glömde bort att jag var inne på mammas användare och hon får ju inte ha mina bilder inte  ;P Och jag hinner inte byta nu, måste skynda mej ner på stan, ska ju på kören. Bråttom. Som vanligt...
Gjorde ju som sagt läxan, lr pluggade till SOn när jag kom hem. Haha vetni, jag somnade på boken (A) hihu så blir det när man gör tråkiga och jobbiga saker när man är trött ;)  Nu måste jag fara, och när jag kommer hem ska jag göra de sista av SOn. Så de blir inge mera inlägg ikvälllll. Pusspåer ! =)

Tröttis :)

Sitter och tittar på Make me a supermodel och försöker blogga i mörkret. Det är inte så lätt. Menmen. Jag måste verkligen lägga in lite bilder snart, hittar ju nya bortförklaringar hela tiden. Men jag är ju lite lat =P  Bloggen blir ganska tråkig utan bilder. Ska fixa designen också, så fort jag får tid. Imorrn ska jag lägga in lite bilder. Jag ska försöka. Mellan alla varven jag pluggar. Vi harju Soprov på fredag, om politik och sånt. Och jag har skjutit på pluggandet ganska mkt. Måste typ råplugga imorrn då, för jag nöjer mej inte med ett G helst :)
Nu ska jag göra mig klar och gå och lägga mej ( när jag säger att jag ska lägga mig nu, menar jag typ om en timma ) för jag är tröttis ikv (A)
Vad gör ni ikväll? =)   hade bäst, puss.



Sluta dissa.


Söt reklam



Haha en jättesöt reklam :]

Hej jag är flummig?

Halloj =) Är hos Natalie nu, vi gör inte så mkt troroja. Jag har ingenting att skriva. Tralalaalaa.... Dom har cool dator, den har jättestor skärm, det känns som om man far in iii den. Hoho. Var social. Smsa mej. Naee ring mej. Ni som har numret asså. Min hjärna haR överbelastats. Jag kan inte tänka. Nae.. +Den här datorn är dammig. MEJ! Jaag är flumm. Man blir som den man pratar med ;) NATTTTTTALIE! Jag tror jag tänker för mkt. hehe nae... Jag?  Skorna. haah knyt skorna. Natalie hade ett tangentbord låååååångt härifrån, ( 2 dm )  hon gick pil uppåt. Dum. Det är mörkt ute. Jalkgjhb vkcvbhnjmk  (    <Natta skrev de där fula ) Jag kommer ramla ner i vattnet när jag cyklar hem. Vilket vatten ?  A+J. =aj. AJ LAW JO. De dammar everywhere. Lol. Haha " lol", vad fjantigt uttryck. Ska aldrig använda det, jag lovar, hahaha lol.  Dom har en gul tv. Den är liten. Och ful. Hihi. Dom har en stor låda som dom kallar "hårddisk". Den måste dom ha diskat mkt. Haha nej, jag vet faktiskt vad en hårddisk är, dumförklara mig inte.  Ojojoj nu faller det saker. Stackars Natalie som måste städa allt sen. Jag smiter. Snart. AaaaaaHhhhhh, hon kastar plockepinn på meeeeeeeeeej !  Hon döda datorn. Den har hål. Duvet, USB. Dom har en dammRÅTTA på gardinen. Äckligt. Den sitter på en prick. Oj, det var 3 RÅTTOR. Det hänger en bh på sängen. De hänger en galge på en stängd garderob, med 3 stroppar! Fast dom har faktiskt en fin blomma, enligt Natalie. Den var egentligen ful. Hon hittade en penna, och vart överlycklig. Det ligger ett BEEP här. Cencur. Såhär långt inlägg har jag nog aldrig skrivit. Måste vara rekord. Går det inte att få texten större så att det ser ännu mera ut? Och veeem i hela världen orkar läsa det här jobbiga inlägget? Svar: Jag.  Ingen mera. Alla måste tro att jag har nolife. Fast det har jag ju inte heller.
Oj, det här måste jag anteckna: ALLT FALLER NER PÅ MEJ ! Gardinen. 6.00. Måste bara komma ihåg. Tsiiiihihih, Nattaekklig :]
Nu har vi kollat på en massa finfina bilder som ploppa upp. Asså normala bilder, misstolka mig inte.
Föreställ er nu INTE Natalie naken, för så var det inte.
De var jättenormala bilder på hon och hennes family. Najjjs. Plopp. Center. I´m the ploppest person in the world.
Nån som har lexikon och kan översätta de? 
Jag gillar Ansjovis.
Vad är det?
Käytt.
Datorn morrar åt mej ! :O
Anyway, käyttejärjestelmä = operativsystem
It´s isläändisch.

Jag är nog hungrig nu. Borde fara hem. Natalie ska till sin mormor nu och äta godpannkaka.
Jag vet inte vad jag ska äta.
Datorn kurrar åt mej. Som en katt. MUMS. Jag ska äta katt till middag. Neee, jag skojja ba :]
Hejdååååååå.

Älskar dej ! <3



Din mobil laggar.

Mobillagg

Har ju inte gått att skicka sms sedan lunch idag, ingen me Telia eller Halebop har kunnat det i hela Sverige för de var  nån som hade grävt sönder i kabel i Uppland. Men Natta fick nyss ett sms så då prova jag åå skicka åå det gick, så nu är vi gladA =D

TJaooo

Tjaa :) Sitter framför tvn me datorn i knät och hoppas att den här datorn inte laggar sönder för att den är så seg. Eller att jag laggar sönder =)

Vad gör ni ikväll ? :)


Hos Jessica =)

Hej =)  Nu sitter jag hos Jessica vid hennes dator och väntar på att hon ska sminka sig klart. Haha men det lär nog ta tid (A) ;) Den här helgen är den klart bästa, då får man se läskig och svart ut utan att någon ska påpeka nånting :) Ikväll skaja skrämma brorsan hehe. Jag har kul ikväll. Smsa/ring? <3 

Igår var jag på Boda Boo, det var kul, men inte alls läskigt som tur var ;)

Lägger upp bilder sen.


RSS 2.0