Det kan bli lite fel ibland...

Fijansminister = Finansminister
Ambadassadören = Ambassadören


Jag och Emma B har lite problem med talet ibland...


Outfits

Måndagens outfit:

 
Tröja - HM
Jeans - Begagnat
FANTASTICörhängen - Glitter

Pose

Tisdagens outfit:

Linne - JC
Kofta - Vet inte
Syrumpbyxor - Vet inte
Sjal - Mammas

Pluggdag

Idag har det varit en riktig pluggdag eftersom jag har prov imorrn. Och när jag väl pluggade la jag på litte läxor på det.

När jag var på väg hem var det soligt och fint väder så jag blev på bra humör. Tydligen är bra humör för mig att jag ska göra nånting åt min energi. Så jag gjorde ett litet "schema" på vad jag skulle göra idag. Eller lättare sagt; hur jag skulle plugga. Och det är bra, det funkar i alla fall bra på mig. Jag jobbade efter schemat, faktiskt så pluggade jag mer än vad det stod jag skulle göra. Så det är ett bra pluggtips. Eller inte bara pluggtips, det är ett tips för allt. Man blir liksom klarare i hjärnan.

Mitt schema som jag hade gjort själv såg ut såhär:

15.00 - 15.25  Fysik
15.25 - 15.30  Paus
15.30 - 16.00  Fysik
16.00 - 16.20  Engelska
16.20 - 16.30  Paus
16.30 - 16.55  Svenska
      Middag
18.30 - 19.00  Fysik
19.00 - 19.25  Virka (ja, jag har syslöjdsläxa)
19.25 - 19.30  Paus
19.30 - 20.30  Fysik
20.30 - 20.40  Engelska

Mysig dag, eller hur?.......

Kom ihåg att det är viktigt att ta pauser för att orka mer.


Nu är jag jättetrött eftersom jag har pluggat hela dagen, så jag ska ta och gå och lägga mig snart.

Och kalla mig pluggis om du vill, men jag vill ha bra betyg, så  jag bryr mig inte.


Mina 3 nyaste låtar på mobilen


Okej, för att kompensera för att jag är tråkig och inte lägger upp bilder så kommer det lite musik här istället.
På vissa videor är själva videon jättedålig/tråkig, så tycker ni/du (nu kom det igen, hjälp! Läs förra inlägget) att nån av de här är tråkiga så sätt bara på musiken och bläddra ner då. För jag går efter musiken, inte efter videorna ;)


IGGY POP - THE PASSENGER

Fick den av Erik i helgen, har ju hört den förut och så, och den är bra


MOBB DEEP - SHOOK ONES PT. 1

Fick också den här av Erik. De är typ hans musiksmak, och jag har aldrig hört den förr


KIRK FRANKLIN - I AM GOD

En av låtarna vi sjunger på kören, våran gospelkör. Riktigt bra faktiskt, det är nästan så att vi är bättre än originalet. Plus ett(två...?) riktigt grymt solo på den, det är nästan så att man får rysningar

Lagg i min hjärna

Ååh, jag som hade tänkt vara lite snäll här och lägga upp bilder.
Men då är sladden borta, jag som alltid har den inkopplad och det är praktiskt.
Jag hittade sladden vid den andra datorn, men då måste jag ju koppla in den igen och jag vet inte vars man gör det. Eller jo, det kanska jag gör, men det är väldigt jobbigt att böja sig ner ändå dit, blodet far upp i huvve och det är mörkt....och kallt... Nja inte riktigt, men du förstår mitt problem.

Eller ska jag skriva ni ? du ? ni? Ånej ett till problem. Hjälp mig. Skriv en kommentar så får jag se vilket som det blir mest av. Och blir det bara en kommentar, ja då är det du som bestämmer, då skriver jag det du tyckte. It´s your choice. Ditt val/erat val.


Men tillbaka till det första problemet. Kopplar jag in sladden i den andra datorn (lika jobbigt där juh) så kan jag lägga över all min musik och då finns det även på Ps3an, dvs mucho BAS! Så jag har ett litet dilemma här.

Shit nu sprack mina trasiga jeans lite till, det kmr bli ett big hål på rumpan.


Det blir ett gammalt foto, (taget av mig).
Eller gammalt och gammalt, jag tog det i höstas,
hör och häpna - med min dåliga mobilkamera!

23 Februari, grattis erik och sandra!

Ajaj. Jag har ont i huvve, har sett på tv och suttit vid datorn sen jag kom hem , vid typ 12. Vi böjade skolan idag kl 8.50, hade svenska men vi fick plugga på ett ptrov ( jag gjorde det) sen hade vi biologiprov, om blodet, hjärtat, lungor och skit. Det gick  nog ganska bra tror jag, ska skrev så att pennan glödde, undrar om lärarn kan läsa vad som stod. Hope so.

Filmen jag såg var skitbra, grät typ hela filmen igenom. Jag vet inte  vad den hette, den var på när jag slog på tvn, men jag tror att jag såg den ganska från början iaf. Den gick idag vid 12 på tv1000, vet nån ?

Dagens borde:
• Plugga, har fysikprov på torsdag
• Städa, mitt rum är kaos. Nja inte riktigt, men måste städa iaf
• Och nått mer kan jag inte komma på , det jag måste göra är redan nog jobbigt. Vi får se om jag gör det nu, vvet inte om jag orkar. Jag kanske går och dunkar ikapp med Beyonce. Kaboom.! Eller  jo, jag borde nog lägga upp lite bilder oxå, bloggar utan bilder är boring, men jag är verkligen inte på blogghumör nu. Inte på fotohumör heller. Eller plugghumör.
Jag är inte på nått humör alls.

Övik

Ursäkta dålig uppdatering, jag har varit i Ö-vik hela helgen. Jag har badat på paradisbadet och sett brorsans hockeycup. Jag skrek och  hejade hur mkt som helst och gjorde mig förtjänt av en glass från max, yeees,!

Skolan är avgörande

Hejhopp! Idag sov jag till halv tio, var sjukt trött igår. Och mormor förklarade mig ledig från jobbet idag, så today har jag slappat och varit ute och lekt i snön med min gulliga kusin som energin aldrig tar slut för. Tänk om jag också kunde vara så pigg. Jag är tråkig och säger jämt " jag orkar inte " när nån frågar. Jag måste börja ta chanser och haka på erbjudanden, man får ut så mkt mer av livet då! Men samtidigt är det viktigt att kunna säga nej.

Jag har mycket på gång nu, det är fullt i mitt huvud och jag orkar inte med allt. Jag har mycket att tänka på och då orkar jag helt enkelt inte med. Framför allt  inte med skolarbetet, och det är de som är bland det viktigaste. Hela livet går ju ut på betygen, vad man får för jobb, och hur mycket lön man får. Jobbar jag hårt nu, så kan jag välja vad jag vill på gymnasiet och sen få vilket jobb jag vill. Så det gäller att kämpa nu medans man kan.

Men ett tips:

Ha ordning runt omkring dig, där du ska plugga. Städa rummet och gör bort andra viktiga sysslor. Då blir också huvudet renare och det blir lättare att plugga, framför allt att få sig till att börja plugga. Så är det i alla fall för mig, och det är något jag ska tänka på. Jag ska skapa ordning i mitt liv. Hoppas andra också kan göra det.


Japp, då är man expert på att skicka mail och skriva på kuvert då..!

Nja, inte precis, men det är vad jag har gjort hela dagen.

 Skrivit adress på 27 kuvert och letat upp emailadresser till 126 st.
Klickat - letat upp "kontakt" på hemsidan - skickat mail.
Så jag är helt slut.
Och ont i huvet och ont i ryggen har jag efter att ha suttit farmför datorn hela dagen.
I ett kallt rum.
Fast egentligen är det inte så kallt, det är rätt varmt. 
Men det blir ännu varmare med en extra tröja.
Så jag har snott morfars tröja att ha på mina egna.
Jag ser ut som ett tält.
Ett väldigt ofixat tält för dagen.
Med snygga team-sportia byxor.
Jag tror inte jag är nån kontorsmänniska.
Jag är mer en sån som måste röra på mig.
Och vara aktiv.
Det här är inget för mig.
Men det är kul att pröva på nått nytt.
Och få inblickar i vad andra sysslar med hela dagarna.
Och för er som inte vet, det här är alltså en del av min prao hos min mormor.
Så kallat efterarbete.
Och tydligen så ska man göra kaffe åt henne med. (A)


Byeee

Nu ska jag ta och gå ner, snart är det lunch också. Och det börjar kännas lite lonely här.. Skriver sen :)

Hoppas jag inte har grönt hår nu...

Jag har kommit fram till att jag har råkat tvätta håret med tvål.
Grön tvål.

Fast håret blev rent i alla fall.
Men dock inte så..hmm..glansigt, det blev torrt.


Slapp

Oops. Jag la just märke till att jag har två inlägg som heter prao,.

Nu sitter jag uppe på hotellrummet, känner mig inte så fräsch. Jag är hur förkyld som helst och fryser. Och vi får ha hotellrummet till 12, så jag har nog tänkt slappa här tills dess, sen kanske jag är piggare och kan gå ner och vara med på konferens nr2. Men det är mera fördjupning än igår, så frågan är ju hur mkt jag kommer hänga med, jag vet ju som ingenting om sånt där. Men jag får väl sitta och teckna ^^


PARAMORE - MISERY BUSINESS


Det är när man sätter på en låt på youtube för att kopa koden och he in den bloggen man märker hur dåligtr ljud det är på datorn.
Jag tror jag sätter på den på mobilen istället.
Men håll med om att den är bra, jag kan lyssna på den här om och om igen :D

Prao

Hej! Jag sa ju att jag förmodligen inte skulle blogga på en vecka, men jag hittade en dator :P
Och jag har inte sagt vart jag praoar än. Jag praoar på mormors företag, det heter Sapientia. Hon ordnar utbildningar för vård och omsorg bl.a. Och idag har det varit en konferens där en tjej, en läkare från Stockholm, pratade. Hon pratade om "Palliativ vård", det är typ lindrande vård eller nått.  De som satt med och lyssnade jobbade inom sjukvården, så det blev lite diskussioner, vi var inte så många. Och det var tänk att jag skulle vara värdinna, men jag satt mest och lyssnade. Eller lättare sagt, jag lyssande koncentrerat och antecknade eftersom det var en massa ny fakta, jag lärde mig en massa..!  Jag missade nån timme där efter lunch, fick en sån huvudvärk.

Sen, efter utbildningen var slut skulle vi gå till ett sjukhus som ligger bara en kvarts promenad härifrån. Vi var där, det var intressant. Men hemskt.... När vi skulle gå tillbaka gick det inte så bra. Vi gick åt fel håll.. Och sen kom det en snäll tjej och erbjöd oss skjuts tillbaka. Det var snällt, för det var kallt ute och vi visste inte hur vi skulle gå (A)

Och jag vet att jag är tråkig, jag har inga bilder eller nånting. Har tagit en massa snygga bilder idag, men som sagt, inte min dator, har ingen sladd.

Men nu ska vi ner här på hotellet och äta middag. Det blir gott. Ha det bra. Kram


Prao

Nu ska jag ut på prao i en vecka, så blir förmodligen inge mera inlägg på typ en vecka (A)
Ha det bra, pussar <3

Kärleksbomb


Ett år i lägenheten!

Ett år i den här lägenheten!!! Och inge mer ska det bli! Nu är jag glad! :D 15 februari 2008 till 15 februari 2009. Det har varit en blandad tid med mycket upplevelser.  Men det är fult i rummen, och ingen ordning, i alla fall inte i mitt rum. Och världens fulaste tapet. Då går det liksom inte att tycka det är fint. Men vi har stått ut. Och äntligen ska vi flytta härifrån.
 R.I.P lägenheten


Vad är kärlek ?

Översätt texten till engelska - What is love. Då börjar då i alla fall jag tänka på det här.



Skämt å sido, men det är det första som kommer upp i mitt huvud när jag läser orden " What is love".

Men vad är egentligen kärlek?

Är det när man tänker på honom det sista man gör innan man somnar och det första man tänker på när man vaknar och allt där i mellan?

Är det när man älskar hans skratt och börjar själv skratta när man hör skrattet?

Är det när man längtar tills nästa gång man träffas och börjar för sig själv planera när/var/hur det ska bli?

Är det när det pirrar i magen när man kysser honom?
 
Är det när hans ansikte syns så fort man stänger ögonen?

Är det när man blir glad av honom?

Är det när man inte kan stå emot honom?

Är det när man blir alldeles lycklig när man känner hans lukt?

Är det när man tänker på en enda person när man skriver det här?

Är det kärlek?
Då är jag kär.


X-Effect

Sitter och slötittar på X-Effect på Mtv. Det är alla hjärtans dag-maraton och det visas hur många avsnitt som helst efter varann. Lite uttråkande, men det bästa som finns på tvn just nu. Eller det var det för någon timma sen, jag har inte orkat kolla igen om det finns nått bättre. Men alla avsnitt är som likadana, bara olika personer.  Så ganska uttråkande egentligen. Inviger ju den nya tvn :]


Det här inlägget skulle egentligen ha kommit igår, men det fastnade i utkast!

Plattv :D

Då har vi köpt en plattv dåå :D Det blev en 40" lcd, den är stor och cool hehe

Alla <3 dag

Godmorgon!
Igår var det en pissdag för min del. Direkt jg kom hem från skolan la jag mig i sängen och sov tills vi skulle äte middag. Eller lättare sagt, tills folk kom hem och väckte mig. Jag slappade hela kvällen och halvsov. Kändes som att jag hade feber, men jag hade under-feber. Dvs 36,3.
Sen la jag mig kl 10, klev upp vid 2 och gick på toa och drack vatten, somnade om, vaknade vid kvart över 8 och var i halvsovande läge i en halvtimma ungefär. Sen somnade jag om, och när jag vaknade var klockan 10. Så om man räknar bort då jag var vaken på natten så sov jag 12 timmar. Och det behövdes verkligen. För nu känner jag mig bättre.

Vem vet, det kanske var fredag den 13 som drabbade mig? ;)
Tror du att fredag den 13 är en otursdag?

Nu idag ska vi och kolla på en tv. Alltså, vi ska inte se på tv, vi ska köpa en tv. En plattv. Haha plattv. Det ordet såg väldigt konstigt ut när det stavas så. Fast det kan ju inte stavas platttv, eftersom man inte kan ha 3 likadana bokstäver efter varann. Det ordet får vara ett mysterium för mig. Men du vet vad jag menar i alla fall: platt - TV :D

Sen ska jag vara social med min familj idag. Ikväll hoppas jag att jag kan vara med min sweetiiboy.

Ha en bra alla hjärtans dag, det ska i alla fall jag ha! <3


Ont i halsen :(

Vaknade upp i morse med jätteont i halsen. Jag har ingen röst just nu, men jag hoppas det är bara nu på morgonen.. För jag ska ju sjunga upp imorrn. Hade ont i halsen hela dagen igår, men då tänkte jag på att de berodde på att jag sjöngskrek nåra låtar på Guitar Hero. Men som det är nu känns det inte så. Jag tror jag håller på att bli förkyld :( Intebra... Helt täpp för öronen också. 
Får hoppas att jag kommer kunna prata snart. Men nu ska jag äta frukost och sen dra till skolan.

Har någon nått tips på vad man kan göra för att minska halsont?

Ska självklart ladda upp med halstabletter idag, men inte honungshalstabletter, det är en lika dålig uppfinning som melontugummi.


Bloggis

Jag tror jag börjar fatta det här med bloggdesign nu :]

Listaa

dig:
1. hur lång är du? 170
2. vad vill du bli när du bli stor? Rik, framgångsrik, mamma ;)
3. vad pluggar du? Skolan ju...
4. har du långt hår? Nja, 3 deci drygt kanske.. det är svårt att mäta hår
5. vilken hårfärg har du? Blond, brun, smutsblont, kalla det vad du vill
6. sminkar du dig? Japp
7. har du haft sex senaste månaden? Nej
8. vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svart vit :)
9. har du kysst någon idag? Nej


familjen:
1. bor dina föräldrar ihop?
2. vem är bäst, mamma eller pappa? Båda
3. hur många syskon har du? 1
4. vad är det senaste du sa till din pappa? Räknas sms? Isf sa jag " jag får skjuts "
5. vilken mat lagade din pappa senast? Spagetti och nått trorja
6. hur många ställen har du bott på? Oj, typ 6 ?
7. vem i din familj stör du dig mest på? Min brorsa,, men han kan vara snäll oxå :]
8. vilken familjemedlem är snällast? Alla!
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Jag busar med min brorsa hela tiden :]


kompisar:
1. när var du senast med nån kompis? Idag på skolan
2. vem sov du hos senast av dina kompisar? Det minns jag faktiskt inte.. Lovisa Sundh kanske?
3. har du kysst nån kompis? Tjejkompis, nej
4. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja
5. vem har du varit kompis med längst? Jessica
6. vem känner dig bäst? Fråga inte mig (A)
7. längsta tid du varit osams med en kompis?  Det vet jag inte
8. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej. Och jag skulle inte vilja att nån sa så till mig heller, så vfr skulle jag säga det till nån annan ? Eller visst, jag skulle kunna göra det på ett snällt sätt,
9. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Njae,, tror inte det


kläder:
1. vad har du på dig idag? Okej, jag tar från grunden : Svart bh, vita trosor, svarta/röda sockar, blå/grå tjocksockar, svarta leggings, svart linne, grå puffig/tight(både och) tunika typ... Och en svart jättetunn kofta om jag fryser. Inte för att det hjälper så jättemkt men.. :P
2. har du bytt om idag? Nej. Eller jo, imorse, från pyjamas till kläder ;)
3. favorittröja? Svart tjocktröja från H&M, använder den nästan varje dag
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? Ooh, allt. Det beror ju liksom på kroppen :P
5. har du gett bort kläder nån gång? Japp. Senaste var ett par strumpor till mamma där det stod " Världens bästa mamma"
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja. Och har köpt fel storlek flera ggr, glömt kolla storleken (A)
7. har du handlat kläder genom internet? Nej , faktiskt inte.
8. har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nope bara överdrivit lite.
9. fulaste plagget andra könet kan ha? Stringkallingar tööp :P
10. vad använder du för skor? Flera olika, men mest mina vita sommarskor som även får lov att fungera på vintern. Har bara haft vinterskor 3ggr i vinter.


vågar du:
1. skrika åt dina föräldrar? Oja.
2. klä dig annorlunda? Japp.
3. vara dig själv? Ja
4. visa dig i bikini/badbyxor? Yes
5. fisa inför din pojk/flickvän? Nae :]
6. pierca dig? Jajjemen
7. ge dig på utmaningar? Klart! 
8. ha sex på offentlig plats? Njej
9. vara omogen? Alltid!!!!
10. äta småkryp? Aldrig     (la ni märke till hur mkt jag varierade svaren?)


skolan:
1. vad heter din skola? Brännanskolan
2. vad heter din favoritlärare? Det finns många bra.... Dock många mindre bra också.....
3. vad är ditt favoritämne? Musik!!
4. Snyggaste läraren på skolan? Deru :}
5. har du bra betyg? Joda
6. tråkigaste ämnet? Det beror på vad man håller på med i ämnet..
7. har du skolkat mycket senaste året? Nej inget
8. hur tar du dig till skolan? Cyklar
10. har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Inge mer, nej


random:
1. vet du vem FATO är? Nej? Eller Fat=tjock person kanske? Ingen aning
2. när tuggade du tuggummi senast?  Igår, det smakade citron
3. när var du på semester senast? Semester är det ju varje gång det är lov från skolan. Men utomlands -06
4. vilken färg är det på din tandborste? En gul, en blå
6. vad har du för påslakan just nu? Ett vitt, ett vitt med rosa saker på
7. vem såg dig naken senast? Deru :}
8. hur ofta duschar du? När håret blir smutsigt eller när jag har träning.
9. gillar du BUBBEL ROLLER? Vad är det?
10. när ska du gå och lägga dig? Ikväll :D




Ta det så seriöst du vill

Cafeterian

Hej! Idag har det varit en chill dag, jag har stått i cafeterian hela dagen på skolan och därmed sluppit alla lektioner idag. Det var bra, för vi hade två läxförhör idag som jag inte pluggat till, så det var tur för mig :P Och dessutom fick jag stå med Mikaela, det var bra. Vi fick sälja en massa saker och städa. Haha kan ju säga att vi hade lite problem med huvudräkningen. Tur att det finns miniräknare.

Och det är inte klokt hur mkt man kan skräpa ner! Visst, jag är inte pedant, men man märker verkligen när man städar hu rmkt saker det ligger på golvet och så.

Godnatt!

Är det bara min dator eller är blogg.se väldigt långsamt just nu ?


Nu ska jag försöka göra en tidig kväll och njuta över att jag får sova ända till halv 7 imorrn, yes.....
Blir en extra biologilektion på EAn imorrn, eftersom vi har prov måndag vecka 9.
Blir alltså sista lektionen innan provet.
Inte pepp.

Nästan tom lägenhet

Tänkte bara berätta att DET ÄR NÄSTAN HELT TOMT I LÄGENHETEN NU!

Vi ska ju flytta, så nu blire Goodbye alla saker, vi syns aldrig mer i denna lägenhet.

Och nu är det ännu värre, tv:n är också borta... Så ingen tv tills på söndag, :S




Hjälp...

11 Februari

Skulle fixa så att jag kom med på Bloglovin :P Och nu är jag med :D
Du får gärna prenumerera på min blogg, då prenumererar jag din om du har nån :D
Finns en länk under "länkar" och en uppe bredvid headern.

Idag slutade jag halv 2, och på engelskalektion var fönstret lite öppet, och solen lyste in, härliiiigt! Fast iskallt, runt 20 minus. Klockan 2 slutade Sara så då for vi hem till mig. Vi (jag) letade bilder som jag ska ha med i Boken om mig. Bilder från när jag var liten, typ från 1 till 4 år. Jag var hur söt som helst, med mina fina grimaser (A)
Har märkt att jag blir lika "normal"  på kort (läs: efter 2 sekunder kan jag inte se naturlig ut på bilden längre, och då måste jag göra en grimas) som nu. Och det fina smilet, hoho...


Ibland är snö ganska fint också...




Fin Sara :)


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin :D

Godnatt !

Suttit vid datorn konstant sen jag kom hem från skolan idag, alltså typ halv 4. Jag har ont i ryggen och är trött. Det är nog bäst att jag gör nått annat. Snart ;) Ha en fortsatt bra kväll pusshej :)


Sugen <3

Ny header, vad tycks?


Visst är det tillåtet att prova roliga kläder som man ändå aldrig skulle köpa även fast det är enda provrummet och det står folk utanför och väntar?


Snygg!!! Hade tänkt köpa den,, men den var dyr... =/


Kofta - Secondhand

 

Linne - JC


Om man tänker på annat så...

Kommer kunna = Kunner


Badabada

Igår (lediga från skolan, yesyes!) var vi och badade på Edda. Det var ganska kul, men jag blev less efter lite mer än en timme, så jag gick och tog låååång tid på mig att göra mig klar, men inte var resten klara med badet inte. Fast det skyller jag inte på dom, det var ju jag som gick tidigt. Så jag satte mig i en strandstol (eller tittapånärallabadar-stol) och satt där i ca en halvtimme, sen drog vi hemåt och fikade :D Gjorde lite läxor, chillade och for sen på träning. Stackars Janne säger jag bara :] Vissa vet vad jag menar (A)





Strandstol eller tittapånärallabadar-stol, kalla det vad du vill :P

:D:D

Uschuschusch vilken ful header det blev. Måste verkligen göra om det. När jag har tid och ork.

Nu sitter jag och smaskar på en mumsig macka och kladdar lite på datorn. Inte med mening men... Säg inget till mamma bara, hon lär nog inte märka det :] Bara hon inte läser bloggen (A) Fast det är lugnt, kladdet är borta nu :D

Months after xmas...

Chillade som sagt ner med pizza medans vi såg på film. Fred Claus var bra, en julfilm. Fast det känns som om vi ligger lite efter med att se julfilmer...men det förstås, vi har ju fullt med julkartonger i rummet som inte har kommit upp på vinden än......



Är det bara jag som tycker att det är snyggt inne på toerna(!!!!!) på bion btw?

Går det att göra halvgenomskinliga bilder i paint?

Kan någon smart person berätta för mig hur man gör halvtransparenta (halvgenomskinliga) bilder ? Om man bara tex har paint... Går det ens att göra i paint?

SNÖ

Vi hade lite kortare träning idag, den var bara en timma ungefär. För sen fick vi besked om att vi skulle dela ut reklam till en massa hus, låååångt bort (enligt mig). Jag var inte alls förberedd, hade inga vantar eller långcashisar eller nått, så jag frös. Dom släppte dessutom iväg mig själv, vilket inte är så smart, för jag har inget lokalsinne. Gissa om jag gick fel.... Oja..!

Patrik, snäll som han är, skjutsade mig hem. Tack. Det var tur, annars hade jag fått gå hem i det här vädret, och det är inte kul. Eller jaja, jag hade fått skjuts ändå, men jag vill bara poängtera vilket skitväder det är!
Det snöar och snöar och snöar. Hur mycket som helst! Och såhär har det hållit på sen i torsdag, och det lär inte ta slut än på ett tag. Åh vad jag längtar till sommaren...
Jag tittar ut. Och vad ser jag? SNÖ. Inget mera. Skulle nån gå förbi på gatan så skymmer den där snöhögen det..

Måste bara få avreagera mig :]

Jaja nu ska jag chilla ner med pizza. Hare gött.



Bakom den där snöhögen kan ni kanske, om ni har tur, skymta mitt hus...


Usch

Nu måste jag plugga..... Läxorläxor, provprov, mitt huvud sprängs, för jag orkar inte....!
Men gör jag inget när jag går skolan så kommer jag få skit för det sen, så jaja, jag ska!

Ny header

Blev ju inte sådär jättebra, men jag försökte i alla fall.....


På idrotten

 - Ni gröna kan gå dit bort till Grönland.


8 Februari (skrivs månader med stor bokstav?)

Något som är ganska dumt är att jag måste kolla på kameraalbumet på mobilen för att komma på vad jag ska skriva i bloggen, så att jag minns vad jag gjort och att det kommer i rätt ordning. Minne = 0.

Igår var jag i Malå och åkte slalom. Det var iskallt, runt 20 minus + att det snöade och blåste. Inget toppenväder precis. Jag kan slå vad om att jag satt inne och värmde mig mer än jag var ute och åkte. Sen, blågula som vi är, såg vi på melodifestivalen. Ingen direkt pangpanglåt som bara måste vinna, men Alcazar var rätt okej. Av de som var med igår i alla fall. När det var slut och vi hade ätit en massa godis tog vi en 1,5 timmes bilresa hem, ramlade i säng så fort jag kom hem.

Och nu på morgonen har jag gjort något som jag inte gjort på hela vintern. (Okejdå, med ett litetlitet undantag från igår, 5 min) - jag var ute och lekte i snön ! Det var faktiskt jättekul, att slippa bry sig om allt, bara ha kul. Åå nu är jag alldeles svettig. Tur att jag har träning idag :)

-Jag har kommit på en sak. När man har varit ute och sen kommer in. Då är man alltid jättetrött. I ögonen alltså. Varför är det så? Eller är det bara jag som blir det?


Tacos. Jättegott, men jag tog nog lite för mkt, brödet blev överfullt. Fast jag kunde inte låta bli, det var så gott :]


 Ja, så ser det ut när man har "badat" i snö :D

Håret

Yää, lite bilder på håret som jag lovade :



Medan:


Haha, jo man ser ju lite smårolig ut med "färgning" i håret :]
 Vilken lyx :O Fick varm choklad (kaffe eller te om man ville det), en klubba och mörk choklad helt gratis :D

Efter:



Det är svårt att få till en bra bild. Vet inte hur många jag tog för att man skulle se färgen bra och så, och det vill jag nog inte veta heller (A). Men det blev typ "champangebrunt" eller om det var champangeblont, det minns jag inte vad frisören sa. Men för mig är det brunt. Eller åt det bruna hållet eftersom jag aldrig har varit såhär mörkhårig. Hon lämnade kvar lite ljusa slingor också. Jag är väldigt nöjd.

Vilken färg har jag på håret enligt dig? :)


Snöstorm

Att gå från skolan till stan i snöstorm, det är inte kul kan jag lova! Och luggen for i ögona så inte såg jag nånting heller. Var dessutom tvungen att ta med mej cykeln ( det gick ju ofc inte att cykla i stormen ) så jag drog med mej cykeln. Stackars alla norrlänningar nu :] om det bara är i norrland det är sånt här väder (A)

Snart ska jag masa mej ut på stan och köpa nån mat, sen ska jag sjunga på kören. Hoppas jag får skjuts hem. Eller det måste jag få. Jag går inte hem igen.

Var ju hos frisören som sagt igår, hon klippte och färgade "champangebrunt". Eller champangeblont. Jag minns inte. Menmen, bilder kommer sen, nu är jag på mammas jobb och här finns ingen laddaöverfrånmobilentilldatornsladd. Men jag är jättenöjd iaf :D de är ganska många som har sagt att det var snyggt också, så jag är väl inte själv om den åsikten, tackochlov :] haha fast egentligen, vem bryr sig om vad alla andra tycker? Även fast det alltid är kul med 'medhåll'


Sista dagen som blond...

... För jag ska till frisören ikväll, kvart i 6. Ska klippa upp och jag har jätteslitna toppar, så en del av det försvinner väl också... Hoppas bara inte allt för mkt. Och jag ska ju färga också, blir ungefär som min naturliga hårfärg, jag vet inte riktigt hur den ser ut, men mellanblont kanske..eller guld :D haha nejmen vi får väl se. Blir nog lite slingor i det med så att det inte ser så livlöst ut. Menmen, det blir spännande :D

-Och nej, inte Slingan igen ;)


Sista blondiebilden


Nyhalvtapetserat

Nu är det halvtapetserat i mitt nya rum och det är FINT. Inte min dator och ingen sladd osv, så ingen bild. Men jag lovar, det kommer sen. =)
Nu ska vi fara hem och så ska jag packa lite, sen vet du vad jag ska göra om du har läst min blogg :]

Silver

Hej! Nu sitter jag här vid köksbordet och äter frukost och solen lyser rakt i ögonen. Nästan så att man får den här känslan.

Jag kom tillbaka till klubben ungefär tjugo i tio igårkväll, med en silvermedalj! Helgen har varit jätterolig, jag har fått nya kompisar och lärt mig nya saker, vad säger jag inte ;)  Jag förlorade min första match med 1-0 och vann min andra med 5-3. Var hur pepp som helst innan första, och innan andra kände jag mig inte alls peppad. Menmen, det gick som det gick och jag är rätt nöjd. Och på prisutdelningen gav dom fel pris till alla i min grupp, (vi var tre) och jag fick brons då. Men sen korrigerade dom felet. Fast det bästa av allt är att jag inte var ett dugg nervös och det är ovanligt!

Idag ska jag kanske fara på brorsans hockeymatch och sen ska jag kolla på lövångersrevyn.





Det är svårt att få skarpa bilder in action.
Heja på han i blått! Han är Soo Shim:are och var nära att krossa den röda.
Han förlorade, men det var en jämn och intressant match, han kickade ass.
Nu hamnar du som officiellt på min blogg som enda kicker.
Känn dig hedrad Rickard.

RSS 2.0