Mina tankar om modellideal och utseende

Nu sitter jag och ser på Models Of The Runway på trean. Det är modellerna i Project Runway som det är ett program om, jag har inte sett så mycket av det än, slog på det nyss, men det är ändå bra att dom har gjort det programmet, jag vet att jag har tänkt på det många gånger att man inte får veta nått om vad modellerna.

Jag gillar att se på modellprogram. Jag vet inte riktigt varför, men jag tror det är för att dom är så snygga! Då får jag nått att se upp till, det är alltid kul att tänka " sådär vill jag se ut " utan att vara avundsjuk. Då får jag alltid lust att typ ställa mig och sminka mig jättesnyggt, eller sola eller bara fixa till nånting på mig själv, bara för att det är kul. Som du tex, så ska jag fixa naglarna som jag har tänkt göra så länge!

Det ser så enkelt ut. Deras liv. Men läser man om modeller då säger dom att det är jättejobbigt, och krävande, och att Karolina Kurkova är för tjock för vissa visningar! Det är ju bara sjukt, nästan så att jag inte tror på det. Hon är ju inte ett dugg tjock, jag fattar inte att modellvärlden är så grym. Att alla ska se ut som de har anorexia. Det finns ju inget snyggt med det. Hellre tjock än anorexiasmal för mig. Jag personligen tycker att det är jättesnyggt med kurvor. Som till exempel Beyoncé. Hennes kropp är jättesnygg.


Nu vill jag ju inte vara taskig med smala människor som inte kan gå upp i vikt! Det är inget man kan rå för om det inte går. Men folk som vill se ut sådär, det är det... Alla kan vara vackra, men jag måste bara vara få vara lite ytlig ibland. Men trots allt detta så är det utstrålningen och personligheten som spelar roll egentligen!


Karolina Kurkova




Det blir denna bilden som kommer upp igen.
Spegelbilden är finare enligt mig.




Beyoncé - detta är snyggt!




Kommentarer
Postat av: Erika

Joo kanske. Men det har man inte för man vill inte att batteriet ska ta slut :P

2010-01-10 @ 21:19:19
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: svh

Ja, visst ör det? :)

2010-01-10 @ 21:52:34
URL: http://welensavannah.blogg.se/
Postat av: ♥ Lill-smeds - Fotar och designar bloggar ♥

TACK

2010-01-10 @ 21:57:01
URL: http://jessicalillsmeds.se
Postat av: emma

Helt rätt Viktoria!!!

2010-01-11 @ 06:50:37
URL: http://emmasandrajulia.blogg.se/
Postat av: Erika

Det vet jag inte ännu =)

2010-01-11 @ 15:52:32
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: emma

Jag håller med till 100%, de borde egentligen inte finnas tjock och smal, för så länge man mår bra och trivs med sig själv så finns det inget fel:D

2010-01-11 @ 17:40:34
URL: http://emmasandrajulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0