20 oktober

Hooj snyggingar!

Nu sitter jag hos farmor och farfar och kollar en massa bloggar som jag har gått miste om medans jag inte haft dator. Vilket jag inte har nu heller.... Det blir att samsas hela familjen på en, och det kan bli lite problem ;)

Ska nog önska mig en dator i julklapp, så att jag kan lyssna på Spotify högsta volymen i mitt rum, lägga in alla tusentals bilder jag tar, och blogga. Det känns tomt nu, jag vill ju kunna gå tillbaka i bloggen och kolla vad jag gjprt tidigare.
Men konstig nog har jag slutat se på tv också. Ser nästan aldrig, inget program är speciellt viktigt. Inte ens Idol är bra, jag tycker faktiskt inte att nån av det jag har sett är så bra. Alla sjunger ju lite falskt i varje framträdande. Ingen superstjärna för mig där inte.


Idag har jag praoat på lassa! Riktigt kul, ville inte gå hem :P Kanske ett framtida yrke, vem vet. Jag vill då jobba med människor, har du tips på nått bra/roligt/välbetalt yrke? Kanske lite höga krav men ;) Det är kul att hjälpa folk, och känna att man gör nytta.

Ikväll ska jag då bara ta det lugnt och imorrn kanske det blir (efter en rolig och utmattande dag på lassa) att träffa älsklingen! Det hoppas jag, jag håller på att längta ihjäl mig <3

Kommentarer
Postat av: Skona Mig

Hej!



Vill tipsa om er om bästa shoppen wwww.skonamig.se

Ps. Vi har en tävling nu där man kan vinna ett par snygga skor!

http://skonamig.blogg.se/2009/october/tavling-time.html#comment

2009-10-30 @ 13:48:20
URL: http://skonamig.blogg.se/
Postat av: Helena

okej vem är älsklingen ? snälla berätta !!

2009-11-02 @ 13:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0