Den sjuttonde januari

Tog ett långbad imorse och studerade en vattendroppes väg från badkarskanten till vattnet. Tänk vad tråkigt man kan ha. Sen var jag tvungen att skynda mej, vi skulle ner på stan och kolla på färg och tapeter till mitt nya rum dit vi ska flytta. Hela rummet går nog i svart, vitt och rött. Tänkte en svartgrå fondvägg, och resten vita, och sen lite detaljer i rött. Kommer foton när det är klart, och snyggt hoppas jag. Nu är hela lägenheten under ombyggnad. Och det är inte speciellt vackert.

Ska bara fixa håret och sånt nu, sen ska jag ta på mej mina assnygga skor och fara till efs och sjunga. Blir jättekul, en massa andra körer ska sjunga också. Fast adam kommer inte, han sjöng jättebra solo. Sjuk... :( När jag kommer hem så blir det nog bara sova, har inge vettigare för mej... Förresten, fick reda på att vi ska ha en till söderturné :D Och imorrn ska jag träna och vara med Jessica. =)

Ha en bra kväll, pusspåer!


Har varit osocial med alla idag, jag har istället varit social med min musik istället <3 Lyssnat på P3, är ju P3 guldgala ikväll. Kl 21.00 på svt tror jag. Fast mina hörlurar är ju liiiite skönare haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0