8 Februari (skrivs månader med stor bokstav?)

Något som är ganska dumt är att jag måste kolla på kameraalbumet på mobilen för att komma på vad jag ska skriva i bloggen, så att jag minns vad jag gjort och att det kommer i rätt ordning. Minne = 0.

Igår var jag i Malå och åkte slalom. Det var iskallt, runt 20 minus + att det snöade och blåste. Inget toppenväder precis. Jag kan slå vad om att jag satt inne och värmde mig mer än jag var ute och åkte. Sen, blågula som vi är, såg vi på melodifestivalen. Ingen direkt pangpanglåt som bara måste vinna, men Alcazar var rätt okej. Av de som var med igår i alla fall. När det var slut och vi hade ätit en massa godis tog vi en 1,5 timmes bilresa hem, ramlade i säng så fort jag kom hem.

Och nu på morgonen har jag gjort något som jag inte gjort på hela vintern. (Okejdå, med ett litetlitet undantag från igår, 5 min) - jag var ute och lekte i snön ! Det var faktiskt jättekul, att slippa bry sig om allt, bara ha kul. Åå nu är jag alldeles svettig. Tur att jag har träning idag :)

-Jag har kommit på en sak. När man har varit ute och sen kommer in. Då är man alltid jättetrött. I ögonen alltså. Varför är det så? Eller är det bara jag som blir det?


Tacos. Jättegott, men jag tog nog lite för mkt, brödet blev överfullt. Fast jag kunde inte låta bli, det var så gott :]


 Ja, så ser det ut när man har "badat" i snö :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0