Skolan är avgörande

Hejhopp! Idag sov jag till halv tio, var sjukt trött igår. Och mormor förklarade mig ledig från jobbet idag, så today har jag slappat och varit ute och lekt i snön med min gulliga kusin som energin aldrig tar slut för. Tänk om jag också kunde vara så pigg. Jag är tråkig och säger jämt " jag orkar inte " när nån frågar. Jag måste börja ta chanser och haka på erbjudanden, man får ut så mkt mer av livet då! Men samtidigt är det viktigt att kunna säga nej.

Jag har mycket på gång nu, det är fullt i mitt huvud och jag orkar inte med allt. Jag har mycket att tänka på och då orkar jag helt enkelt inte med. Framför allt  inte med skolarbetet, och det är de som är bland det viktigaste. Hela livet går ju ut på betygen, vad man får för jobb, och hur mycket lön man får. Jobbar jag hårt nu, så kan jag välja vad jag vill på gymnasiet och sen få vilket jobb jag vill. Så det gäller att kämpa nu medans man kan.

Men ett tips:

Ha ordning runt omkring dig, där du ska plugga. Städa rummet och gör bort andra viktiga sysslor. Då blir också huvudet renare och det blir lättare att plugga, framför allt att få sig till att börja plugga. Så är det i alla fall för mig, och det är något jag ska tänka på. Jag ska skapa ordning i mitt liv. Hoppas andra också kan göra det.


Kommentarer
Postat av: Sara

SV: Haha, det är ingen fara alls :D Jag tar inte illa upp!

2009-02-19 @ 15:12:16
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hoppas det går bra med pluggandet och att du får en bra söndag!

2009-02-22 @ 12:41:38
URL: http://accessoaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0