Prao

Hej! Jag sa ju att jag förmodligen inte skulle blogga på en vecka, men jag hittade en dator :P
Och jag har inte sagt vart jag praoar än. Jag praoar på mormors företag, det heter Sapientia. Hon ordnar utbildningar för vård och omsorg bl.a. Och idag har det varit en konferens där en tjej, en läkare från Stockholm, pratade. Hon pratade om "Palliativ vård", det är typ lindrande vård eller nått.  De som satt med och lyssnade jobbade inom sjukvården, så det blev lite diskussioner, vi var inte så många. Och det var tänk att jag skulle vara värdinna, men jag satt mest och lyssnade. Eller lättare sagt, jag lyssande koncentrerat och antecknade eftersom det var en massa ny fakta, jag lärde mig en massa..!  Jag missade nån timme där efter lunch, fick en sån huvudvärk.

Sen, efter utbildningen var slut skulle vi gå till ett sjukhus som ligger bara en kvarts promenad härifrån. Vi var där, det var intressant. Men hemskt.... När vi skulle gå tillbaka gick det inte så bra. Vi gick åt fel håll.. Och sen kom det en snäll tjej och erbjöd oss skjuts tillbaka. Det var snällt, för det var kallt ute och vi visste inte hur vi skulle gå (A)

Och jag vet att jag är tråkig, jag har inga bilder eller nånting. Har tagit en massa snygga bilder idag, men som sagt, inte min dator, har ingen sladd.

Men nu ska vi ner här på hotellet och äta middag. Det blir gott. Ha det bra. Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0