Bry dig inte!

Jag ska sluta bry mig om vad folk tycker och tänker om mig! Man lever inte sitt liv till fullo om man jämt ska bry sig. Det går rykten om nästan varenda människa. Man kan inte vara omtyckt av alla. Folk retas. Men så är det. Och det är bara att inte bry sig! Då visar man att man är en egen person, som kan stå upp på egna ben. Man kan börja bli beundrad för att man klarar det. Och retas nån och man inte bryr sig, så är det inte kul att retas längre.

Är det nån person som inte gillar dig, och går runt och blänger på dig. Eller du tror att folk står och snackar skit om dig. Le! Le och se glad ut. Man kan inte vara arg på en person som är glad och trevlig. Det är bättre än gå runt och blänga tillbaka.

Och vet ni hur skönt det är att reda upp saker och ting och bli kompisar. Det kan vara två personer som tror att den andra typ hatar en. Då hatar man den tillbaka. Om då den ena verkar trevlig, kanske skriver hej på msn eller nått, då visar man ju att man inte hatar den personen och får reda på att den andra inte gjorde det heller. Det är en härlig känsla.



Nu blev det ett inlägg rakt taget ur mitt huvud nu på morgonen, mina formuleringar kanske inte blev dom bästa men..
Vem bryr sig?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0